Mi smo dogs groom & spa salon koji njeguje individualni pristup svakom pojedinom psu prema njegovim potrebama.

Salon za pse Nanis beauty dogs groom & spa je salon koji njeguje individualni pristup svakom pojedinom psu prema njegovim potrebama. Vodimo se mišlju da je najvažniji pristup i odnos prema psu, stoga se prema svakom psu u našem salonu odnosimo kao da je naš vlastiti.
Moje ime je Iva i salon sam otvorila 2023. godine nakon 4 godine rada u prvom Zagrebačkom hotelu za pse “Paspalace”.
Salon je prvobitno bio u sklopu hotela i zahvaljujući tome uspjela sam proći izuzetno puno pasmina. Kroz razne tečajeve i seminare stalno nadograđujem znanje i vještine, međutim kroz iskustvo sam najviše naučila.
Salon je nastao iz velike ljubavi i želje za brigom o psima.

Nani's beauty
Nani's beauty

Pravilnom njegom riješit ćete se linjanja, buha, krpelja i raznih zdravstvenih tegoba. Njegovana dlaka više je od samog izgleda. Uređivanjem svog ljubimca možete rano identificirati određena zdravstvena stanja ili bolesti.
Poznato je da je lijepa i uredna dlaka najbolji odraz zdravstvenog stanja životinje, ali većina vlasnika zbog posla nije u mogućnosti održavati higijenu dlake svog psa ili im to jednostavno ne dopušta brzi ritam života, a higijena životinja zahtijeva slobodno vrijeme. Zato je Nanis beauty dogs groom & spa tu da Vam pomognemo da maksimalno uživate u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljem, a sve ostalo prepustite nama.

Usluge koje pružamo

Nani’s beauty dogs groom & spa nudi široku paletu usluga za njegu i održavanje zdravlja vašeg psa. Uz našu stručnost, iskustvo i ljubav prema životinjama, možete biti sigurni da će vaš ljubimac uvijek izgledati najbolje što može. Nudimo sve vrste groominga, kupanja, šišanja, uređivanja noktiju, čišćenja ušiju i još mnogo toga. Sve naše usluge izvršavaju se uz najviše standarde kvalitete i brige za dobrobit vašeg psa.

Naši klijenti su naša najveća preporuka

U Nani’s beauty dogs groom & spa pružamo usluge koje čine naše klijente zadovoljnim i njihove pse sretnim. Naša vizija je stvoriti ugodan i opuštajuć ambijent za vašeg ljubimca gdje će se osjećati kao kod kuće. Dođite i posjetite nas kako bismo pružili vašem psu usluge koje zaslužuje.

Mi smo tu za vas i vašeg psa!

Naša strast za životinjama i želja da im pružimo najbolje prisutni su u svakome dijelu našeg rada i to je ono što nas čini drugačijima. Kontaktirajte nas i rezervirajte termin za vašeg psa kako bismo se pobrinuli za njegovu udobnost, zdravlje i sreću.

Prepustite nam sezonu linjanja!

Sezona linjanja je u punom jeku, a kao vlasnik ljubimca sigurno se pitate kako najbolje pomoći vašem psu da se osjeća ugodno i da mu koža bude zdrava. Kao stručnjak za njegu pasa nudimo vrhunsku uslugu skidanja dlaka te uklanjanja poddlake kako bi vaš pas bio zdrav, sretan i lijep. Osim što će vaš pas izgledati bolje, uklanjanjem poddlake pomoći ćete mu da mu bude ugodnije u toploj sezoni te ćete smanjiti rizik od raznih zdravstvenih problema. Iskoristite našu posebnu ponudu za sezonu linjanja i rezervirajte termin danas.

Nazovite i rezervirajte termin +385 091 607 9018

Nani's beauty
Scroll to Top